Комітет з питань зовнішньої політики та

міжпарламентського співробітництва

(вул.Садова 3а, к.833, о 14.30 )

20   жовтня 2021 року

   

 

1.   Про актуальні питання зовнішньої політики України та стан реалізації стратегії зовнішньополітичної діяльності України.

2.   Про проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про приєднання України до Конвенції про юрисдикцію, право, що застосовується, визнання, виконання та співробітництво щодо батьківської відповідальності та заходів захисту дітей" (реєстр.№6145, КМУ).

 

3.   Про проект Закону про ратифікацію Нагойського протоколу про доступ до генетичних ресурсів та справедливий і рівноправний розподіл вигід від їхнього використання до Конвенції про біологічне різноманіття (реєстр.№0125, ПУ).

 

4.   Про міжпарламентську співпрацю ВРУ:

 

-        Про лист н.д. України, співголів  групи з міжпарламентських зв’язків із Литовською Республікою Ю.Овчинникової та І.Гузя  щодо візиту членів депутатської групи з міжпарламентських зв’язків Сеймаса Литовської Республіки до України  у період  24-28 жовтня  2021 році.

-        Про робочий візит представників депутатської групи ВРУ з міжпарламентських звяків  з Республікою Перу (лист  Директора ДП ДГЗП «СПЕЦТЕХНОЕКСПОРТ» Є.Ларіна).

 

5.   Різне. 

 

 

 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку